Velg riktig sykkel Hybrid

Sport 1 har hybridsykler til hverdags og til fest, nytte, cruising, pendling, skole, transport, butikken, treningsturer - og mosjon! 

Hybrid kontra landeveis- og terrengsykler

Hybrider er allsidige sykler for alt fra raske treningsturer til pendling og tur. På mange måter er de en mellomting mellom landeveissykler og terrengsykler, og fungerer på de fleste underlag. Sittestillingen og girutvekslingene er som på en terrengsykkel, mens de store hjulene ruller lett. 

Sport 1 har flere typer hybridsykler:

Hybrid trening
For deg som vil trene uten å bruke en rendyrket landeveissykkel med bukkestyre. Den høyere styreposisjonen gir også bedre kontroll og overblikk i bytrafikken. Høyere pris betyr lettere sykkel og stivere ramme, noe du merker godt når du skal klatre en bratt bakke eller tråkke fra andre.

Hybrid sport
For deg som både trener på sykkelen og bruker den til rolige turer. Sittestillingen er noe mer fremoverlent enn på tursyklene for et mer effektivt tråkk, men fremdeles ganske oppreist komfort. 

Hybrid tur
For rolig sykling på asfalt, sykkelsti og grusvei. Sittestillingen er utviklet for god sykkelkontroll, overblikk og komfort.

Hybrid dame
Her gjelder de samme kriteriene som for herremodellene innen Tur, Sport og Trening. I tillegg er sittestillingen og de ulike komponentene tilpasset kvinner med noe kortere overrør, litt smalere styre og bredere sete samt mykere fjær på modellene med dempegaffel.